Energi inför träning

Naturlig energi innan träning!

Här i Australien är träningen i full gång och i detta inlägg delar jag med mig av en produkt som ger långvarig energi under träningspasset. Helt naturlig och innehåller BCAA, koffein från Guarana, ginseng, rödbetspulver, grönt té, lila morot och massor med frukt- och bär extrakt. That’s it!

Produkten jag talar om är Better You’s PWO! En PWO hjälper dig med uppladdningen av passet, den gör att du orkar mer och maximerar din fysik. En BCAA är en av de essentiella aminosyrorna och den hjälper musklerna att byggas upp efter träning.
PWO - Better You
Jag brukar ladda upp med denna PWO genom att blanda en skopa med vatten och dricka den ca 30 minuter innan passet. Ibland dricker jag även BCAA under extra långa och tuffa pass. PWO:n smakar röd lemonad och BCAA:n smakar äpple och fläder. Båda två är jättegoda, ett stort plus eller hur?PWO - Better You
Båda är fria från tillsatser och socker, så himla bra! Helt klart perfekta produkter för dig som vill ha mer långvarig energi under träningspasset. Och varför skulle man inte vilja det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *