c/o Gerd

Naturlig hårvård för din hårtyp – Vi guidar dig till rätt produkter!

Vill du rubba den naturliga oljebalansen i din hårbotten? Eller kanske “nära” ditt hår med kemikalier och sulfater? Nej, jag trodde väl inte det! Därför bör du byta ut dina konventionella hårprodukter till naturliga varianter som både är bättre för dig och ditt hår men också för vårt vatten och vår miljö. Nedan presenterar vi C/O Gerds hårvårdsprodukter och en guide till vilka produkter du ska välja för just ditt hår. Se mer nedan!

C/O Gerd är ett svenskt, ekologiskt och naturligt varumärke som har produkter till din hud, ditt hår och din kropp. Allt tillverkas i Lappland och är skapat med tanke och omsorg av naturen, djuren och människan. Nedan guidar vi dig till de bäst lämpade produkterna för din hårtyp. Först ut:

Torrt hår – Välj då Blueberry Shampoo, Blueberry Conditoner Deep samt B2 Hair Serum. Ett riktigt återfuktande schampo och balsam! Tillsammans med hårserumet uppnår denna trio ett både håll och kännbart resultat.

c/o Gerd

Obalanserad hårbotten – Välj Lingonberry Shampoo. Många gånger ligger en obalanserad och känslig hårbotten till grund av att man tvättat med för skarpa tvättämnen, som oftast de konventionella produkterna innehåller. Alla C/O Gerds schampon innehåller milda tvättaktiva ämnen som skonsamt rengör hårbotten och håret. Som ni ser på bilden nedan finns de i olika storlekar (det gör även de andra produkterna också).

c/o Gerd

Tjockt hår med obalanserad hårbotten – Välj Blueberry Condtioner Deep & B2 Hair Serum.

c/o Gerd

Fint hår som lätt blir nedtyngt – Välj Cloudberry Shampoo. Har du långt hår väljer du även Blueberry Conditioner Light och B2 Hair Serum. Har du page och kortare hår så väljer du enbart B2 Hair serum som en leave in-produkt.

c/o Gerd

Fint långt hår med obalanserad hårbotten – Då passar Blueberry Conditioner Light om du har mycket färg/kemsikt behandlat hår, annars endast B2 Hair Serum.

c/o Gerd

C/O Gerd har även två olika vax för dig som vill styla ditt hår. Hair Wax Firm är för dig som vill ha ett mer fast resultat. Hair Wax Soft är för dig som är ute efter en mjuk och fin finish.

c/o Gerd

Och vår sista favorit som jag även nämt ovan, som verkligen passar alla hårtyper – C/O Gerds hårserum! B2 Hair Serum är den ultimata leave in-produkten som återfuktar, bibehåller ditt hårs kondition och motverkar frissighet. Den finns i två olika storlekar och verkar som magi för ditt hår! Serumet gör allt från att ge håret en boost till volym och fukt, beroende på hårets behov och form.

c/o Gerd

Det var i princip alla hårvårdsprodukter från C/O Gerd. Vi hoppas att det nu blir lite lättare för dig att välja rätt naturliga produkter till ditt hår och din hårtyp. Lycka till!

Pigga hälsningar,

Victoria

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *