Anti Stress Cream

Naturlig hudvård med effekt på obalanserad hud

Har du en hudvård du är nöjd med? Har du din drömhud? Är svaret ja på den första frågan men nej på den andra kanske du ska ta en titt på detta inlägg. Även om du har köpt en hudvård som är naturlig och “ämnad för just din hudtyp” så kanske du inte känner dig nöjd med resultatet? Då vill jag tipsa dig om en stark favorit, Anti-Stess Cream.

När jag pratar hud med våra kunder och i synnerhet obalanserad hud så möts jag av en del fördomar. Att en obalanserad hud endast skulle vara något som drabbar ungdomar. Skulle det hända efter puberteten så är det “bara sådan min hud är” och inget man kan rätta till eller göra bättre. Jag kan inte lova att du har fel men det finns definitivt hopp om en bättre balanserad hud om du vill testa något nytt.

Anti Stress Cream

Vi tar det lite från början.

Jag tror såhär, att allt hör ihop. Jag tror sällan att ett problem i vår hud “kommer flygande och landar på huden” utan obalanser på huden beror oftare på en obalans på insidan som tar sig uttryck på utsidan. Obalanserad, plitig hud hör ofta ihop med hormonella obalanser oavsett var på kroppen den sitter. Ökad talgproduktion, som kan leda än värre obalanser, kan ju bero på både en yttorr hud eller brist på “byggstenar” så huden inte “håller ihop” som den ska.

Man kan tänka på huden som vilken goretex jacka som helst. Den ska vara vattentålig (vi blir ju inte fulla av vatten om vi badar i en sjö t.ex.) men den ska även kunna andas, dvs släppa ut fukt när vi blir varma osv. Om det är så att att man antingen äter för lite av det som ger huden en bra kvalité, eller att man inte har tillräckligt bra upptag i tarmen så uppstår en brist på byggstenar, och kroppen vill ju alltid överleva till varje pris. Det betyder att organ så som hjärna, lever, lungor etc ALLTID kommer få byggstenar först, vilket gör att huden vackert får vänta. Inte nog med det så minskar näringsupptaget vid stress…

Så, en lösning på det då tack!? Jo, det finns hjälp att få!

En serien som heter Q for Skin har en lösning. Q for Skins fokus ligger på att hjälpa huden både inifrån och utifrån. Detta görs genom att tillföra essentiella fettsyror på och i vår hud/kropp. Det finns olika näringsstöd i form av bärfröoljor, alla med en unik sammansättning för olika tillstånd:

  • Svartvinbärsfröolja passar alla och tillför lättupptagliga fettsyror som hela kroppen behöver ända ner på cellnivå. Både för huden och för hormonella obalanser (apropå att plitig, oren hud många gånger har med hormonella obalanser att göra).
  • Havtornsoljan är för att hjälpa din kropp dels med fettsyror men även med över 200 bioaktiva ämnen som skyddar våra kroppar just vid stress. Den har även naturligt höga nivåer av omega 7 som enligt studier har positiv inverkan på våra slemhinnor.
  • Så lingonfröoljan, den absoluta anti age-produkten!

Anti Stress Cream

Vad ska man då tillföra på utsidan, jo Anti-Stress Cream. Denna fantastiska kräm använder man både som dag-natt-ögonkräm. Den balanserar huden så att de partier som är mot det fetare hållet “lugnar ner sig” och där man upplever sig torr får man mer fukt/fett för en behagligare känsla.

Har man haft en obalanserad hud länge så finns ju risken att man försökt “torka ut” sin hud med starka tvättar, peelingar eller syror. Då kan huden lätt bli något reaktionsbenägen och då gäller det att lugna huden och få den “trygg” igen. Detta är just vad Anti-stress krämen gör. Genom sina fina ingredienser som b.l.a Havtornsolja och B3 så ger den balans och trygghet till en obalanserad, plitig och oren hy. Absolut värt att testa!

Känner du att du vill ha privat rådgivning om hur just du ska gå tillväga med att hjälpa din hud, mejla gärna mig på malin@piggabutiken.se eller gör vår Hudanalys

Varma kramar, Malin

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *