SPLAT munskölj

Naturlig munskölj utan flour

Borstar du dina tänder två gånger om dagen? Hand upp! Använder du dagligen tandtråd/mellanrumstandborstar? Oftast, ja. Hur är det med munskölj? Faktiskt inte.. Och min orsak? De munvatten som säljs i livsmedelsbutikerna idag är obehagligt starka tycker jag. Inte konstigt eftersom de till mesta del består utav alkohol för att döda bakterier. Dock blir det ingen härlig upplevelse! Som tur är har tandvårdsmärket SPLAT kommit med tre naturliga och flourfria munvatten som känns behagliga i munnen samtidigt som de ger vitare tänder, stärker tandköttet, ger en frisk andedräkt, skyddar mot plack och reparerar emaljen. Min favorit är White Plus! Läs vidare för att ta reda på vilken munskölj som passar dig och dina behov bäst.

Dessa tre munvatten innehåller mängder av unika och naturliga ingredienser – 100% naturligt kalcium, enzymer från papain, hydroxyapatite (en huvudingrediens i tandemaljen) samt välgörande örter och oljor. Efter användning av Splats produkter får man ett långvarigt resultat och frisk andedräkt.

Munskölj

Splat Medical Herbs ger ett långsiktigt skydd mot tandköttsproblem och reducerar plackbildning. Munsköljen riktar sig mot tidiga stadier av tandköttsproblem. Den bibehåller en god munhälsa hos patienter med ortodonti, implantat eller protes och skyddar effektivt mot bakterier samt stärker emaljen. Den har en lugnande effekt på slemhinnorna och ger en långvarig frisk andedräkt samt skydd mot karies.

Munskölj

Splat White Plus är en förebyggande och skyddande munskölj som effektivt tar bort missfärgningar och gör tänderna vitare. Den är effektiv mot ilningar, isningar, plack och karies. Munsköljen löser effektivt upp fläckar och gör dessa lättare att borsta bort. Hjälper även till att motverka att nya missfärgningar får fäste och innehåller såklart inga blekmedel eller slipmedel.

Munskölj

Splat Biocalcium upprätthåller rätt PH-balans i munhålan och motverkar uppbyggnaden av plackbakterier. Det hjälper till att behålla tänderna friska. En sammansättning av örter och naturligt kalcium bidrar till minskning av tandkänslighet. Munsköljen skyddar även effektivt mot bakterier och stärker emaljen. Efter användning av munsköljen får man en långvarig frisk andedräkt samt skydd mot uppbyggandet av plack.

Du hittar alla produkter från Splat HÄR

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *