Naturliga doftljus

När omvärlden kommer ikapp med stress och prestationskrav är det viktigt att dra sig undan för att ge kropp och sinne tid för återhämtning. Det är viktigt både för ditt välbefinnande men också för att din hud ska må bra och slippa stressrelaterade problem. För många symboliserar levande ljus avslappning och lugn. Tänd ett doftljus och ta några djupa andetag så kommer du att känna harmonin flöda. Du hittar Renee Voltaires populära doftljus på Piggabutiken.se. Självklart giftfritt och växtbaserat.

När du väljer dessa växtbaserade soyaljus slipper du inte bara onödiga gifter som kan finnas i konventionella doftljus. En annan fördel är att de brinner långsammare eftersom vegetabiliska ljus brinner vid en lägre temperatur, och brinner därför långsammare än paraffinljus. Dessa ljus har en brinntid på hela 35 timmar och är dessutom handgjorda i Sverige. 

Välj mellan två olika dofter:

Calming Scented Candle – Ett handgjort doftljus av sojavax för växtbaserad avkoppling. En unik blandning av blommiga och söta trätoner från bergamott, mandarin, kanel och cederträ som sprider en ljuvlig, balanserad doft.

Energising Scented Candle – Ett handgjort doftljus av sojavax för total växtbaserad avkoppling. En unik blandning av upplyftande toner från citron, citrongräs och lime spider ljuvlig, balanserad doft som väcker dina sinnen.

Det finns studier som visar att man märkt stor skillnad på luftkvalitén man bytt till naturliga ljus från icke naturliga. Det är trots allt ganska logiskt eftersom när man bränner ett ljus gjort av petroleum så bränner man bensin i sitt eget hem. Detta är förstås inte hälsosamt för någon så välj istället något av dessa ljus. Jag köpte hem Calmin Scented Candle och älskar det! Vilken väljer du?

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *