Q for Skin Hår

Naturliga hårvårdsprodukter för hela familjen

När man åker hemifrån och bor på hotell, vandrarhem eller i stuga är det inte säkert att det alltid finns de nödvändigheter som man gärna skulle vilja nyttja, till exempel schampo, balsam och kroppstvål i duschen. Om man har tur finns ett allt i ett schampo men inget mer, vilket kan göra håret trassligt och svårt att reda ut. För ett tag sedan spenderade jag och min familj några dagar på en supermysig vingård nära västkusten och såklart åkte vi inte hemifrån utan våra favoritprodukter – Schampo och balsam från Q for skin, som också fungerar alldeles utmärkt till kroppen.

Q for Skin Hår

Deras schampon finns i tre olika varianter beroende på vad du har för hår och hudtyp:

Hair and Body Shampoo är ett härligt och naturligt shampoo och en duschgel, perfekt för dig med mycket känslig hud och hårbotten. Det är så fantastiskt milt att du kan använda det varje dag och passar också alla hudtyper, även känslig hud.

Nourishing Shampoo är ett proffesionellt och lyxigt schampoo som även det går utmärkt att använda som en duschgel. Med den exklusiva svartvinbärsfröoljan ger det liv till ett torrt hår. Schampot har även en reparerande effekt och kan användas dagligen. Passar perfekt till dem med känslig/normal hud och hårbotten, och även för färgbehandlat hår.

Quick Relief Shampoo är för dig med hårbottenbesvär som till exempel mjäll, torrhet och beläggningar i hårbotten. Schampoot kan även användas som kroppstvål vid besvär, samt används dagligen eller vid behov. Det rekommenderas även för färgat och behandlat hår och är väldigt drygt.

Q for Skin Hår

Min och tjejernas favorit! Conditioner är ett balsam som kan användas av hela familjen då det passar alla hårtyper och kan med fördel användas om man har känslig eller normal hårbotten. Ett naturligt, oparfymerat balsam som också fungerar perfekt som en inpackning. Ditt hår kommer bli glansigt, mjukt, fylligt och superlätt att reda ut, då det mjukgör och motverkar frizzighet. Även mycket torrt och skadat hår återuppbyggs tack vare proteiner och vitaminer i detta balsam.

Visst är det smidigt när någonting fungerar bra för alla, vilket dessa hårvårdsproduker verkligen gör! Testa du också och passa på nu. Q for Skin har nämligen ett sommarerbjudande på just dessa produkter. Köp ett valfritt kit med schampo som passar just dig och din hudtyp och få halva balsamet på köpet. Storleken på dessa (200 ml) gör dem även perfekta att packa ner i väskan när du och familjen ska ut på äventyr. Klicka HÄR för att ta del av erbjudandet i webbutiken!

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *