Eyebrow pencil MÅ

Naturliga ögonbrynspennor

Maria Åkerbergs ögonbrynspennor är naturliga och vegetabiliskt baserade. De ger ett jämnt och exakt resultat, och kan användas av en nybörjare då de är smidiga att måla med och inte kladdar.

Eyebrow Pencil har en lättarbetad formula och pennorna används för att forma, förstärka eller skapa ögonbryn. Med dessa pennor kan du åstadkomma mycket inom sminkningen. Du kan forma dina bryn, måla hårlika sträck för ett mer naturligt resultat, fylla där du inte har så mycket hår utan att det ser onaturligt ut, samt skapa skarpa linjer. De är aningen pudriga i konsistensen, men väldigt krämiga. Det gör att de smidigt glider på huden och sitter kvar där. Pennorna är gjorda av odlat cederträ vilket gör dem miljövänliga!

Det finns två nyanser, en brun och en ljusbrun/blond.

Perfect for All: Passar personer som vill ha mörka ögonbryn då denna penna är mer pigmenterad och är mörkare brun än den blonda.

Perfect for Blondes: Passar personer med väldigt ljusa bryn. Ger ett mjukt intryck utan skarphet.

Det går självklart att använda båda tillsammans. Använd Perfect for All i yttre delarna av brynen och möt sedan upp med Perfect for Blondes ju mer du närmar dig ansiktets mitten. Längst in på ögonbrynet så använder du endast denna, inte Perfect for All. Då får du en snygg och “trendig” fade-effekt som ser mer naturligt ut.

Vill du ha tips på hur du sminkar dina bryn har jag gjort en enkel guide där jag visar hur du går till väga steg för steg här.

Lycka till!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *