Splat tandkräm

Naturliga tandkrämer för barn

Våra två testexperter har fått prova Splats nya barntandkrämer och mums vad de var goda! De olika tandkrämerna finns för åldrarna 0-3 år, 2-6 år och 6-11 år. Nicko och Zacke tyckte bäst om den som var för 2 till 6 åringar – “Den smakar smoothieglass” sa Nicko, som gärna skulle kunna äta den oftare än att bara ha den på tandborsten.

Splat tandkräm

Splats tandkrämer är naturliga, effektiva och säkra att svälja. Det blir kul för barnen att borsta tänderna med Splat Kids färgglada produkter, vilket resulterar i bra munhälsa. De tyckte verkligen att det var ett roligt test (:

Splat tandkräm

  • 0-3 år: Tandkrämen är fri från mint, fluor, alkohol samt parabener och kommer med en fingerborste. Den är effektiv, 99,3% naturlig och säker att svälja. Den stärker och skyddar emaljen, vårdar tandköttet och minskar känsligheten under tandborstning. Extrakt av kamomill, kalendula, tranbär, aloe vera och L-Arginin har lugnande egenskaper. Extrakt av päron bidrar till att minska känsligheten av tandköttet och ge en behaglig känsla under tandborstning på din minsting. Du hittar den HÄR.
  • 2-6 år: Nickos och Zackes favorit! Denna tandkräm är 98% naturlig, skyddar barnens mjölktänder och stärker emaljen. Fruktig glass med granatäpple – Granatäpple ger en behaglig smak samt skyddar effektivt från karies och har en antibakteriell effekt. 5 av 5 tummar upp från vår testpanel! Du hittar den HÄR.
  • 6-11 år: Även denna tandkräm är 98% naturlig och säker att svälja. Den skyddar tänderna mot bakterier samtidigt som den smakar gott av tuggummi utan att innehålla socker. Den, som alla andra är fri från fluor, parabener, alkohol och annat onödigt. Den innehåller dock naturligt kalcium från äggskal och mjölk och är därför inte vegansk. Du hittar den HÄR.

Splat tandkräm

Denna var deras absoluta favorit bland de tre de fick testa – Smoothieglass-tandkrämen var alltså muuuums! Skulle du köpa någon utav dessa tandkrämer till dina barn?

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *