Lashfood

Naturligt fransserum – Före- och efterbilder

Vill du ha längre, fylligare och friska fransar på ett naturligt sätt? Spana då in Lashfood som är världens första och enda eco certifierade fransserum! Detta serum stimulerar tillväxten i hårsäckarna och ger ett fantastiskt resultat. I detta blogginlägg delar vi med oss av före- och efterbilder på en kund som använt serumet i 4 månader. Se resultatet nedan!

Lashfood fransserum är självklart hormonfritt, helt naturligt, veganvänligt, ekologiskt och fritt från oljor vilket gör att de med fransförlängning även kan använda detta serum, hur bra?! Eftersom denna produkt är helt naturlig och inte tvingar ut hårstråna, utan ger fransarna näring på djupet så tar det lite längre tid att se skillnad. Men det är så värt det, då resultatet kommer bli mer långvarigt och se naturligt ut! Nedan ser ni resultatet av 16 veckors behandling med serumet, vi säger bara WOW.

Lashfood

Så vill du också få fylligare och friska fransar på naturlig väg? Ja men då måste även du testa Lashfood! Just nu finns det inga andra godkända ekologiska fransserum på marknaden, så Lashfood är i princip ditt enda alternativ! Och du, du kommer inte bli besviken ♥

Kram, Viktoria

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *