Hårspray

Naturligt hårspray för perfekta lockar

Letar du efter ett naturligt hårspray som inte innehåller bland annat alkohol eller sulfater? Då har du hittat rätt! Yaroks hårspray Feed Your Hold gör sitt jobb med att hålla kvar dina lockar och ditt stylade hår utan att tynga ner det. Läs mer om detta hårspray nedan!

Hårspray

Som sagt, detta hårspray innehåller inga aerosoler, parabener, sulfater eller någon alkohol. Det är naturligt och håller håret på plats hela dagen utan att ge en tung känsla, samtidigt som det är ett bättre alternativ för vår miljö. Det är båda skonsamt mot ozonlagret och vår planet eftersom det inte innehåller några gifter, hur bra?!

För bästa upplevelse kommer här några tips på hur du kan göra när du ska styla ditt hår. Om du precis har duschat kan du använda sprayet som en styling lotion innan du fönar håret. På så sätt får ditt hår den volym det förtjänar. Om du vill använda produkten i torrt hår kan du spraya en bit ifrån huvudet för att få en luftig och lätt känsla. Om du lockar ditt hår kan du även spraya på lockarna under tiden du lockar håret, just för att lockarna ska sätta sig snabbare och får att de kommer att hålla längre.

Lycka till! ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *