Läppcerat

Naturligt läppcerat som gåva

Vi tycker om att hjälpa och dela med oss utav det goda! Därför vill vi ha ett eget litet erbjudande för er som älskar Maria Åkerbergs produkter. Nu när det sakta men säkert börjar närma sig höst kan läpparna bli torra och spricka i väderomställningen, från extrem värme till kyla och vind. Läpparna är extra utsatta, eftersom de har en väldigt tunn hud. Endast 3-5 hudlager vilket är väldigt lite om man jämför med de 15 lager som finns på övriga kroppen. Därför vill vi skicka med ett utav våra favoritcerat till dig, nämligen Lip Care Liquorice. Läs mer om detta cerat nedan!

Läppcerat

Lip Care Liquorice är ett skyddande och mjukgörande cerat med Fänkålsolja, som ger en läcker doft av lakrits. Det gör att läpparna behåller fukthalten, vilket bidrar till att minska fina linjer runt munnen. Om du tidigare använt mineralolja på läpparna, kan de ha svårt att tillverka tillräckligt mycket fett av sig själva. Lip Care Liquorice innehåller istället vegetabiliska oljor och bivax som tillför vitaminer och näring. Dess innehåll är vårdande, drygt och sitter kvar länge på läpparna. Om du har torra och spruckna nagelband fungerar detta cerat utmärkt till även detta.

Alltså, när du handlar Maria Åkerberg för 500kr så skickar vi med detta cerat på köpet! Klicka dig vidare HÄR för att komma till hennes sortiment.

Ha en underbar dag kära läsare! ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *