Hundschampo

Naturligt schampo för våra fyrbenta vänner

Jag kan inte säga att han älskar det, men han är ju av den fogliga typen så han gör snällt det han blir tillsagd (tur är väl det då han väger mer än mig). Jag talar inte om min man, nej, utan om vår ”lille” prins Aslan, en Berner Sennen på 4år. Det finns mängder av hundschampo på marknaden och vi har testat några få men det slutar ändå med att vi kommer tillbaka till ursprunget – Q for Skins Hair and body Shampoo.

En mild kropps- och hårtvätt för hela människan och, har det nu visat sig, våra bästa vänner. Den är utan tillsatt doft och har snälla tvätt tensider från kokos samt havre och aloe vera som bidrar med fukt. Innehåller även B5. Toppen! Jag gillar ju alla typer av ”multifunktionella produkter”. Att vi kan använda samma produkt till alla i familjen tycker jag är ett stort plus!

Hundschampo

Aslan låter hälsa att Hair & Body Shampoo är helt ok och att han känner sig snyggare och manligare nu, mer än senast (när vi hade ett hundschampo) då han luktade starkt av kamomill minst en vecka efter duschen.

Kram Malin

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *