Miljö

Nej till plast – Vi packar med papper!

För några år sedan tog vi ett beslut som vi är väldigt stolta över och som vi märkt uppskattas mycket av våra kunder! Vi tog ett stort kliv i rätt riktining för miljöns skull och slutade med att köpa plast. Idag packar vi med miljövänligt papper i mer miljövänliga kartonger, båda gjorda av återvunnen fiber. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med att du handlar miljövänligt, vilket du kan känna när du handlar på PiggaButiken!

Miljö

Vi har valt att använda ett naturfärgat papper när vi packar för att symbolisera det vi står för, naturligt och miljövänligt! För er som ibland får hem ömtåliga produkter inlindade i plast så vill vi att ni ska veta att det är återanvänd plast som vi använder, vilket kommer från olika beställningar som vi gör hit till Pigga. Vi tar tillvara på både plast och papper från dessa leveranser och använder dem på nytt i era beställningar. Om du får hem plast i din beställning kan du alltså känna dig säker på att det är återanvänd plast!

Vad som kan va kul att veta är att vi nu även bytt ut plastpåsarna i våra fysiska butiker till vita papperspåsar med PiggaButikens logga på, både fint och bättre för miljön!

Miljö

Vi vill tacka er än en gång för att ni väljer att handla hos oss! Vi önskar också att ni återanvänder eller återvinner både papper och plast som ni får med i era beställningar. Tillsammans lyckas vi skapa en mindre miljöpåverkan och ett mer medvetet tänk. Tack ♥

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *