Instagram

NI ÄR VIKTIGA!

Vi är så otroligt glada för att ni är så många som följer oss på våra sociala kanaler, varje dag! För några år sedan var ni 30 personer som läste denna blogg. Wow, tänkte vi! En hel skolklass som är intresserade av vår blogg, va häftigt! Och idag är ni över 1000 läsare här, samt nästan 6000 på Instagram.

Vi är så tacksamma för detta och drivs såklart av er, våra fantastiska läsare. Därför vill vi veta mer om er, vad ni tycker om att läsa om? Vad ni tycker mindre om? Om ni vill se fler erbjudanden eller läsa om personliga upplevelser från oss? Vi ställde samma frågor på Instagram härom dagen och det ger oss så mycket. Vi vill ju fånga erat intresse så att ni ska fortsätta läsa, njuta och lära av innehållet.

Vi tänkte också passa på att tipsa er om vår Instagram, om ni inte redan följer oss så kan ni börja göra det HÄR. Och kommentera gärna i detta inlägg om det är något ni saknar här på bloggen, något ni vill läsa mer om, saker ni är intresserade av osv. Vi älskar att få feedback från er!

Ha det gott / Piggagänget ♥

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *