C/o Gerd

Ny månadsgåva från C/o Gerd kommer här!

Tänk att vi redan är inne i augusti månad! Varje månad går så snabbt och det är väl otroligt härligt att sommaren fortfarande håller i sig, eller hur? En ny månad betyder att en ny gåva från C/o Gerd delas ut. Alltså, när du handlar c/o Gerds produkter för 500kr så får du även dessa två på köpet! Nedan berättar vi mer om denna fräscha kroppstvål och underbara rengöring, läs vidare!

C/o Gerd

Body Shower Rosemary – Receptet av duschtvålen har en perfekt balans av snälla aktiva tvättensider, avokadoolja samt eteriska oljor. Rosmarin ökar även din initiativförmåga och gör sinnet skarpt, häftigt! En väldoftande och fräsch kroppstvål som tar dig med på en spastund varje gång du använder den.

Clean Face Canola – En ansiktsrengöring med bas av rapsolja som verkar skonsamt och effektivt. Den fungerar även utmärkt att bort smink med. Tips för dig som är man! Rakar du dig med hyvel så kan du med fördel använda Clean Face Canola som raklera. Den gör huden mjuk och len samt får hyveln att glida lätt på huden.

Dessa skickar vi med när du hadlar dina andra favvoprodukter från C/o Gerd ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *