Läppstift - Maria Åkerberg

Nya läppstift från Maria Åkerberg

Se hit! Här är Maria Åkerbergs nya läppstift Lip Care Colour Darling och Lip Care Colour Crush. Jag har testat båda och här ser du hur läppstiften ser ut på läpparna.

Lip Care Colour Darling är en kall rosa nyans med mycket skimmer som ger en vacker look. Jag gillar hur läppstiftet framhäver mina lite kallare toner och framförallt mina blåa ögon.

Lip Care Colour Darling - Maria Åkerberg

Lip Care Colour Darling - Maria Åkerberg

Lip Care Colour Crush ger dig ett par vackert korallfärgade läppar som är lika snyggt till en ljus hud som till en vackert solbrun. Detta är ett matt läppstift som har en varm orange-rosa ton. Nedan kan du se skillnaden på hur detta läppstift istället lyfter fram mina varma färger. På kindbenen har jag lagt rouget Apricot, vilket verkligen framhävs med detta läppstift.

Lip Care Colour Crush - Maria Åkerberg

Lip Care Colour Crush - Maria Åkerberg

Tänk vad lite färg kan göra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *