Skäggolja - Loelle

Nyckeln till ett välvårdat skägg

Vi går rakt på sak! Grunden till bra skäggvård är att äga en bra skäggolja. En riktigt bra olja vårdar stråna och ger ny energi till skäggbotten under skägget. Förutom att skäggoljan ska göra skägget lättare att kamma igenom, förhindrar den även vanliga problem som skäggklåda, skäggmjäll och torrhet. Ett rent, vårdat och återfuktat skägg är skillnaden mellan angenäm och trendig grooming istället för stickigt och kliande skägg.

Nyckeln drömskägget är således Loelles ekologiska Skäggolja med en unik oljeblandning som ger skägget nytt liv och lyster. Denna olja är enkel att applicera med smidig pipett och den är så dryg i konsistensen att några få droppar räcker. Utan att kännas fet vårdar oljan skägget och återfuktar skäggbotten för att förebygga klåda och torrhet. Denna skäggolja uppfyller de tre punkter som är väsentliga för ett välvårdat skägg.

  • Du ser mer välvårdad ut
  • Du doftar bättre
  • Du får en bättre hygien

Skäggolja - LoelleSkäggolja - LoelleEtt välvårdat skägg är idag trendigt och om du frågar oss så är det inget att fundera på – klicka hem en riktigt bra och ekologisk skäggolja och du kommer inte att ångra dig!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *