Äntligen är de här! Care of Gerds efterlängtade ansiktsvatten landade precis hos oss på Piggabutiken.se och de är så fina. Ansiktsvattnet finns i två varianter: ett för blandhy och ett för normal/torr hud. Läs vidare om dem nedan!

Vi börjar med att presentera ansiktsvattnet för dig med blandhy. Herbal Facial Mist är ett lugnande och balanserande ansiktsvtten, speciellt framtaget för en obalanserad hy till blandhy. När du sprayar ansiktet med detta ansiktsvatten får du en svalkande och lindrande känsla. Förutom det så är det porsammandragande och Ph-neutraliserar huden. Och du, här kommer ett väldigt bra tips! Blöt en bomullspad och applicera över ögonen för att dämpa svullnad och påsar.

Care of Gerd - ansiktsvatten

Vidare till det andra ansiktsvattnet för dig med normal och torr hy. Rose Facial Mist passar de flesta så har du normal, torr eller mogen hud så verkar detta ansiktsvatten lugnande, ph-neutraliserande och porsammandragande. Sen kan vi inte skriva om detta ansiktsvatten utan att nämna den blommiga doften som är helt underbar. Gillar du doften av rosor är detta något för dig!

Här ser ni även några av c/o Gerds produkter med nya fina utseenden. De ger en känsla av lyx och passar väl in i badrummet.

Care of Gerd - ansiktsvatten