Är du en av dem som lider vid mens? Vi känner med dig! Det är väldigt vanligt att ha värk, må illa och till och med må så dåligt att man inte kan gå till skolan/jobbet under denna period. Om du även tillhör dem som inte vill ta smärtstillande tabletter för att lindra värken (i alla fall inte i första taget) så bör du prova detta knep!

Det är när livmodern drar ihop sig som värken uppstår. Sammandragningarna som stöter ut slemhinnan är det som gör att man får ont under mensen. Jag som oftast får ont i magen (man kan få ont i ljumskar, rygg och huvud bland annat) när jag har mens har nu provat att smörja med en eterisk olja som faktiskt lindrar min smärta, åtmindstånde känns det som det!

Better You

Det är denna jag använder! Eterisk olja med Oregano och Moringa från Better You. Jag blandar ca 5 droppar tillsammans med en kroppslotion jag har hemma och smörjer in magen både morgon och kväll (eller fler gånger om jag kan eller behöver det). Oregano och Moringa har effekter som bland annat minskar kramper och värk och faktiskt fungerar mot min onda mage. Ett väl värt knep att prova om du har ont vid mestruation.

Stort lycka till ♥