ögonbryn

Ögonbrynspenna från Maria Åkerberg

Idag tänkte jag skriva lite om min ögonbrynspenna från Maria Åkerberg. Denna ekologiska ögonbrynspenna är så otroligt lätt att använda att även den ovane kan få till ett snyggt resultat. Passar personer som vill ha lite mörkare och definierade ögonbryn.

Finns i två nyanser: Eyebrow Pencil Perfect for All: Passar personer som vill ha mörka ögonbryn (denna jag använder och som du ser på bilden ovan). Eyebrow Pencil Perfect for Blondes: Passar personer med väldigt ljusa bryn.

Eyebrow pencil MÅ

Med dessa pennor kan du åstadkomma mycket inom sminkningen. Du kan forma dina bryn, måla hårlika sträck för ett mer naturligt resultat, fylla där du inte har så mycket hår utan att det ser onaturligt ut, samt skapa skarpa linjer. De är aningen pudriga i konsistensen, men väldigt krämiga. Det gör att de smidigt glider på huden och sitter kvar där. Med tanke på alla bra egenskaper är jag inte förvånad över att dessa vann pris på Organic Beauty Awards för bästa ögonprodukt. Så välförtjänt vinst! Eyebrow pencil MÅ - ögonbrynVill du klicka hem denna vinnare gör du det här. Alltid fraktfritt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *