Betakaroten

Optimal solbränna – Produkten som får dig brun snabbare!

Vill du i god tid förbereda din hud inför vårsolen och sommarens alla utedagar? Då kan jag varmt rekommendera dig att börja äta ett extra tillskott av Betakaroten redan nu. Varför? Jo, Betakaroten aktiverar melaninet (det som ger huden pigment) i kroppen och skapar optimala förutsättningar för att du lättare och snabbare ska få en gyllenbrun färg, även om du solar mindre. Solbrännan håller dessutom längre och så fjällar man inte lika lätt. Låter detta intressant, fortsätt läs!

Du kan absolut få i dig Betakaroten via kosten. Bra naturliga livsmedel är exempelvis morötter, ägg samt gröna och gula grönsaker. Däremot behöver du äta otroliga mängder av dessa för att märka skillnad. Då har vi en snabbare och enklare lösning!

Betakaroten

Better You’s Betakaroten innehåller hela 50 mg Betakaroten per kapsel och ger därför en extra hög dos av A-vitamin. Betakaroten är nämligen ett förstadium till Vitamin A och bidrar därför till att behålla en normal hud med en extra fin gyllenbrun färg. Många upplever även att de inte lider lika mycket av soleksem när de äter Betakaroten. Skydda därför din hud inifrån med dessa kapslar och använd även naturlig solskyddsfaktor i vår och sommar, för att vara extra rädd om din hud.

Du hittar detta och mycket mer hos oss på PiggaButiken ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *