reseseförpackningar -maria åkerberg

På köpet just nu!

Just nu har du chansen att prova två favoriter av märket Maria Åkerberg utan extra kostnad! Alla som handlar valfria produkter för 300kr på Piggabutiken.se får just nu Hair & Body Shampoo Energy 30ml och Body Lotion 30ml på köpet! Här berättar jag mer om dessa produkter som redan blivit mångas favoriter.

Hair & Body Shampo Energy är ett milt schampo och duschgel. Den innehåller milda rengörande ingredienser som kommer från kokosolja och majs som tillåter huden att behålla sin naturliga, skyddande syramantel. De eteriska oljorna från rosmarin, lavendel, citrongräs och enbär ger dig energi. Hair & Body Shampoo kan användas dagligen för att tvätta håret och som en fräsch duschgel. Ordinära tvålar torkar ut hud och hår, men denna kan du använda dagligen utan att rubba balansen.reseseförpackningar -maria åkerbergDen andra produkten som du har möjlighet att få testa är Body Lotion. En underbart skön lotion som motverkar torr hud genom en kombination av växtoljor, vitaminer och mjölksyra (AHA). De eteriska oljorna från Bergamott och Sandelträ hjälper huden med fukt- och fettbalansen. reseseförpackningar -maria åkerbergDet är en uppmjukande, välgörande lotion med en doft som passar både honom och henne. Även schampot är unisex och passar alla.reseseförpackningar -maria åkerbergIntressant fakta är att dessa produkter varierar aningen i doft och konsistens från produkt till produkt. Det beror på att skördarna varierar och jag tycker man kan se det som ett kvitto på att produkterna är rena mednaturligt innehål från naturen, fri från kemiska tillsatser för att få identiskt doft och konsistens på alla produkter. De eteriska oljorna som sätter doften varierar inte så mycket, men andra råvaror kan dofta mer och “äta upp” doften av de eteriska oljorna. Se det är också väldigt logiskt.
reseseförpackningar -maria åkerbergJa, två toppenprodukter helt enkelt. Passa på att beställa för 300kr du också så du får hem dessa och prova själv!

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *