Sun kissed set

Perfekt solkysst look med Maria Åkerberg

Kitet som gör dig strålande sommarfräsch! Maria Åkerberg har precis kommit ut med sitt Sun Kissed Set, innehållande deras ekologiska brun-utan-sol-kräm, ett skimrande solpuder och ett superfint aprikosrosa läppglans. Allt är redan inslaget i en fin liten presentpåse – perfekt att ge bort som gåva eller skämma bort dig själv med!

Sun kissed set

Tan in a Bottle – En ljus brun-utan-sol-produkt som gradvis ger din hud en naturlig solbrun ton. Efter 3-4 dagar ska maximal färg ha uppnåtts och beroende på vilket pigment man har i huden så varierar den bruna nyansen på olika individer. Ämnet i denna kräm, som gör din kropp brun kallas för Dihydroxiacetone (DHA) och kommer från sockret från frukt. DHA reagerar med luftens syre och proteiner i hudens ytligaste skikt (jämfört med när du tar ett bett av ett äpple och låter det ligga). Färgen går alltså inte ner i huden som en vanlig kräm utan ligger på ytan och gör dig gyllenbrun och fin.

Sun kissed set

Bronzer Sunrize –  Ett lättapplicerat solpuder i en varm nyans med lätt skimmer som ger både lyster och färg. Använd den för att skapa en solkysst hudton eller till contouring.

Sun kissed set

Lip Gloss Sorbet – Ett skimrande aprikosrosa läppglans i en varm nyans som passar perfekt ihop med Lip Care Colour Crush och Darling, två populära läppstift från Maria Åkerberg.

Sun kissed set

Tillsammans är allt packat i en fin liten presentpåse. Detta erbjudande gäller från idag, 2 maj till och med 30 juni. Perfekt nu när sommaren är på ingång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *