favoriter - maria åkerberg

Pigga-Fridas favoriter från Maria Åkerberg

Att jobba på Piggabutiken.se är perfekt för mig som har ett stort intresse för naturliga skönhetsprodukter och hudvård. Det innebär att jag får upp ögonen för många nya produkter och varumärken som är spännande att prova. Min nyfikenhet har lett till att jag hittat många favoriter i sortimentet. Här presenterar jag tre av mina egna favoriter från det svenska och ekologiska märket Maria Åkerberg.

Min första favorit använder jag varje dag, nämligen Foaming Wash Gentle. Denna ansiktsrengöring tar bort smink utan problem vilket är väldigt skönt. Jag gillar att den löddrar men ändå är mild för huden så jag slipper den där stramande känslan efter tvätt. Skonsam rengöring baserad på rengörande ingredienser från bland annat majs och kokos. (Använder du konventionellt smink bör du lägga till Precleansing Oil Gentle för att få bort det ordentligt)favoriter - maria åkerbergDen andra favoriten är Tan in a Bottle som är en ekologisk brun-utan-sol. Jag använder den både på kroppen och i ansiktet när jag känner att det är dags för en mer solkysst look. Den luktar gott och är väldigt enkel att använda då det alltid blir ett jämnt och naturligt resultat. Inga ojämnheter eller skarpa linjer i sikte då den gradvis bygger upp en naturlig solbränd look. Omöjligt att misslyckas med denna!favoriter - maria åkerbergAvslutningsvis måste jag dela med mig av en favorit från sminkväskan. Compact Foundation är en underbar och krämig foundation som jämnar ut hudtonen i ansiktet. Perfekt för att jämna ut eventuella ojämnheter i ansiktet då det ger en bra men väldigt naturlig täckning som håller hela dagen. Den ser ut som ett vanligt pressat puder, men är fuktig och du applicerar med en foundationpenselfavoriter - maria åkerbergJag skulle kunna fortsätta med många fler favoriter till både kroppen och håret, men håller mig till top 3 i detta inlägg. Vilka är dina favoriter från Maria Åkerberg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *