Piggapodden podcast

PiggaPodden – Nått över 5000 nedladdningar!

Vi är så stolta och glada! Nu har vi nått över 5000 nedladdningar på Spotify, Acast och iTunes. Tack för att just du tar dig tid att lyssna på vår podcast! Det är så roligt för oss att sprida vår kunskap till er där ute. Om du ännu inte lyssnat in PiggaPodden men är intresserad av ekologisk hudvård, naturliga kosttillskott och hälsa är detta en podcast för dig! Här delar vi på PiggaButiken med oss av tips, inspiration och kunskap inom området för att du och din kropp ska må bättre. Nu har vi 10 avsnitt ute och snart kommer det fler… Här nedan finns våra senaste avsnitt länkade tillsammans med en beskrivning. LÄS OCH LYSSNA NU!

Om du vill veta vad avsnitt 1-5 av PiggaPodden handlar om kan du läsa mer HÄR.

Avsnitt 6 – Prisbelönta Mette Picaut gästar studion!

  • Idag får Piggapodden besök av ingen mindre än Mette Picaut, före detta fotomodell och grundare av det svenska ekolyxmärket M Picaut. Mette började i liten skala hemma i köket och idag har hennes serie vuxit till 17 produkter och M Picaut har vunnit många fina priser år efter år. Missa inte intervjun med Mette Picaut!

Avsnitt 7 – Esse Probiotic Skincare – Vad är probiotisk hudvård?

  • Har du en skog eller ett vetefält i ansiktet? I det här avsnittet reder vi ut allt om probiotika och prebiotika. Christoffer Genberg från Esse Probiotic Skincare gästar Piggapodden och förklarar varför det är viktigt att ha en balanserad mikroflora i huden – och varför så många idag inte har det.

PiggaPodden

Avsnitt 8 – Historien bakom ekologiska hudvårdsmärket Rosenserien

  • I det här avsnittet gästas vi av Carina Swartz från Rosenserien, ett av våra äldsta ekologiska varumärken på PiggaButiken!  I år fyller Rosenserien 35 år, de har vunnit fina priser på vägen och fortsätter att utvecklas och växa. Lyssna och inspireras av Carinas berättelse om hur allt startade och vad som hänt sen dess.

Avsnitt 9 – C/O Gerd: Kraften i de norrländska superbären

  • Vad är det för speciellt med norrländska bär? Och varför är just de så bra för din hud? I dagens avsnitt av PiggaPodden gästas vi av Johan Wiklund från norrländska C/O Gerd som berättar om hur det kom sig att han och hans syster valde att satsa på lokalproducerad ekologisk hudvård från Jokkmokk. Trevlig lyssning!

Avsnitt 10 – Bicom Bioresonans – Så fungerar det!

  • Stressrelaterade obalanser, magbesvär, allergier eller överkänslighet mot olika födoämnen. Känner du igen dig? Katarina, grundare av PiggaButiken, är sedan flera år Bicom-terapeut och har hjälpt många genom åren att få bukt på sina besvär. I detta avsnitt har vi bjudit in Olle Svensson från Bicom Norden till studion. Han och Katarina berättar allt du vill veta om denna analys- och behandlingsmetod. Glöm inte prenumerera på PiggaPodden!

PiggaPodden - Bicom

Lyssna gärna och skriv till oss om vad du tycker om podden, vi blir så glada för all respons ♥

 

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *