Eyeshadow Duo Inika

Pigmenterade, cruelty-free och naturliga ögonskuggor

Att hitta en bra ögonskugga som är naturlig, pigmenterad, inte djurtestad och utan farliga kemikalier kan vara svårt. INIKA har sju duos med ögonskuggor som kompletterar varandra och ger ögat djup och definition. Här är den guide på de olika duetterna och hur de kan användas.

Eyeshadow Duo Inika

 

Från vänster till höger på armen så är det: Purple Platinum, Plum Pearl, Khaki Desert, Gold Oyster, Black Sand, Platinum Steel, Choc Coffee. De står även i rätt ordning här under så att du enkelt kan hänga med vilken duo på armen jag beskriver.

Purple Platinum: En lila och en silvrig skugga, båda är skimmriga. De är superfina och passar till dig som vill ha lite färg i ansiktet och något som sticker ut lite mer. Lila är komplementfärgen till gul/ljusgrön så rekommenderas framförallt till dig med ljusgröna ögon då dessa skuggor framhäver dina ögon extra mycket.

Plum Pearl: En fin vinröd/rosa och en ljusgul/guldig skugga, båda är skimmriga. Passar till allt, vardag, fest eller plugget. Röd är komplementfärgen till stark grön så dessa skuggor passar perfekt till dig med tydligt gröna ögon.

Khaki Desert: En grön/guldig och en biege/guldig skugga, båda är skimmriga. Grön är komplementfärgen till röd men du med bruna ögon med en varm, röd touch skulle passa perfekt med dessa skuggor. De ger något extra till sminkningen, både färg och liv.

Gold Oyster: Två guldiga skuggor, en lite mörkare och en lite ljusare, båda är skimmriga. Orange/guld är komplementfärgen till blått så detta är en perfekt duo för dig med blå ögon. Passar givetvis alla men framhäver blått extra mycket. Dessa skuggor är superfina till fest eller andra finare tillställningar.

Black Sand: En svart och en gammelrosa skugga, båda är skimmriga. Superfin till alla ögonfärger och alla tillfällen. Fungerar att göra en mörkare sotning med, vilket aldrig kan slå fel till fest eller liknande.

Platinum Steel: En svart och en silvrig skugga, båda är skimmriga. Dessa skuggor kan användas av alla och är perfekt för en sotning, till fest eller liknande. Dessa skuggor tillför mycket till en fest-makeup och ger en wow-effekt till ögat.

Choc Coffee: En lite mörkare brun och en ljusare grå/brun skugga, den mörka är näst intill matt och den ljusa är skimmrig. Dessa passar till alla men brun/orange och varma toner i sig framhäver blåa ögon lite extra. Superfin duo till alla tillfällen, går att använda både till vardags eller finare tillfällen.

Ett tips när du lägger ögonskugga är att använda en bra primer under, för att skuggorna ska hålla sig på plats hela dagen/kvällen, för att skydda locken samt för att framhävda et bästa av varje skugga. Med INIKA’s Pure Primer så framhävs pigmentet och skimret i varje skugga.

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *