Probioskin

Så kan Probioskin från Maria Åkerberg hjälpa din hud!

Probioskin är ett kosttillskott från Maria Åkerberg som ger din hud de bästa förutsättningarna genom att balansera din kropp på insidan. Dessa tabletter innehåller 4 miljarder mjölksyrebakterier som främjar en god bakterieflora i din mage och tarm. För vad har vi lärt oss? Om inte magen fungerar så kommer huden att påverkas negativt! För oss på Piggabutiken är det inget nytt att skönhet faktisk kommer inifrån, därför är det så kul att få berätta mer om detta kosttillskott från Maria Åkerberg och hur det kan hjälpa din hud.

Alla hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg ger din hud de bästa förutsättningarna för att hållas i gott skick. Men nu har de alltså tagit hudvården ett steg längre med en kompletterande produkt som har efterfrågats av många – Ett kosttillskott med mjölksyrabakterier!

Historiskt sett har människan konsumerat stora mängder mjölksyrabakterier. Matsmältning, näringsupptag och immunsystem är beroende av en balanserad bakterieflora i mage och tarm. Probioskin innehåller just bakterier som får din mage i balans och därför också får din hud att blomstra.

Probioskin är fri från soja- och mjölkprotein samt mjölksocker och kan därför användas av till exempel laktosintoleranta och veganer, vilket många uppskattar. Du hittar detta kosttillskott HÄR.

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *