Esse Sensitive

Probiotisk hudvård för dig med känslig hy!

En perfekt hud i balans, det är för de flesta bara önsketänkande. En hud som är jämn utan torrhet och plitor är något som många knappt tror är möjligt. Men tänk om vi ändrar sättet att se på vår hud? Och istället för att ständigt torka ut, döda alla bakterier (bra och dåliga) på huden och stressa den med starka syror kanske istället ger den bättre förutsättningar att läka sig själv? Ja då kanske vi faktiskt kan få den huden vi bara kan drömma om.

Esse Probiotic Skincare har länge studerat huden och förundrats över att det säljs mer och mer hudvård, men ändå har vi mer hudbesvär än någonsin tidigare, hur är det möjligt? På Esse har de förstått att vi måste tänka om. Vi behöver hjälpa huden att återställa balansen. Med goda bakterier (probiotika) och mat till dem bakterier vi redan har (prebiotika), ger vi huden de bästa förutsättningarna för att må bra. Vi har många gånger hört om probiotika för magen men nu har vi också förstått betydelsen för probiotika för huden.

Eftersom många upplever sin hud som obalanserad och känslig har Esse Probiotic Skincare tagit fram en hel serie för alla som vill lugna huden. När huden är obalanserad och stressad är det allra viktigaste just då att lugna huden och hjälpa den att hamna i balans. Esse Sensitive serien används oftast en period tills huden mår bra och då kan man antingen gå vidare till bas serien eller plus serien (som är Esse mest effektiva anti-age serier).

Eftersom Sensitive seriens största fokus är att återskapa balansen på huden så är hela serien väldigt enkel och tanken är att du bara ska använda en rengöring, ett ansiktsvatten, ett serum och sedan avsluta med en kräm:

Esse Sensitive

Esse Sensitive Cleanser används morgon och kväll för att ta bort smuts och makeup och är en mild men effektiv rengöring som passar alla.

Esse Sensitive

Spraya sedan med Esse sensitive toner över hela ansiktet för att återställa ph balansen och ge näring till huden. Glöm inte att skaka flaskan innan användning!

Esse Sensitive

Applicera några få droppar av Senstive Serum över hela ansiktet.

Esse Sensitive

Avsluta sedan med ansiktskrämen. Här finns det två olika varianter beroende på hudtyp. Antingen Hydro moisturiser för en blandhy eller Nourish mosturiser för en torrare hy.

Här är alltså alla steg i din hudvård du behöver för att återskapa en välmående hud. Dessa produkter är oerhört dryga och håller många månader framåt. Ni är alltid välkomna att kontakta oss om ni är osäkra på vad eran hud mår bäst av eller om ni inte vet vilken hudtyp ni har.

Ha en fortsatt fin söndag kära läsare! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *