Esse Plus

Probiotisk hudvård från Esse med anti-age-effekt!

Skulle du vilja fördröja ålderstecken på din hud? Då kan Esse Plusserie vara något för dig! Esse Plus är en utav de mest exlusiva anti-age produkterna vi har här på PiggaButiken. De innehåller generösa mängder antioxidanter samt det viktigaste och häftigaste av allt – Probiotika! Med en kombination av rätt hudvård samt en sund livsstil kan du alltså skjuta upp din åldrandeprocess. Läs vidare!

Esse Plus är som sagt de mest exklusiva produkterna i strävan om att kunna leverera världens mest avancerade anti-ageingprodukter, tack vare sitt unika innehåll. Här nedan kommer lite mer info om varje produkt:

Eye Contour Cream – En ögonkräm som ökar hudens produktion av kollagen och elastin, vilket ger synlig effekt på kråksparkar. Den motverkar även mörka ringar under ögonen och lindrar svullnad.

Defence Moisturiser – En näringsrik och skyddande ansiktskräm mot föroreningar och fria radikaler. Prebiotika och extrakt från probiotika förbättrar barriärfunktionen och gör huden mjuk och fyllig.

Restorativ Moisturiser – En intensivt återfuktande nattkräm som är framställd för att läka och återuppbygga huden under nattetid. Hyaluronsyra med extrakt av prebiotika och probiotika ger huden en fuktboost och saktar ner åldrandeprocessen.

Probiotic Serum – Här har ni världens första serum med levande probiotika i sig! Mer än 1 miljard levande probiotika i varje milliliter stärker barriärfunktionen och behandlar obalanser i huden, vilket gör den mjukare, fylligare och mer motståndskraftig.

Ageless Serum – Med detta serum märks åtstramande och mjukgörande effekt efter bara några veckor. Det innehåller en rad olika extrakt av probiotika och växter, som hjälper till att återuppbygga och reducera pigmentering.

Intensity Serum – Naturens egen motsvarighet till botox har ni här. Detta serum ger snabbt resultat på rynkor genom att låta ansiktsmusklerna att slappna av. Resultatet av detta kan ses efter bara några timmar!

En hel serie utav naturlig och levande hudvård, skulle du vilja testa? Klicka HÄR i såna fall (:

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *