Cleanse More

Problem med trög mage?

Vi har väl alla haft den där känslan av att magen är uppsvälld för man inte fått gå på toaletten på några dagar. Inget vidare! Det finns ju även de som som har detta som “normal tillstånd”. Det är inte bra! Vi behöver göra oss av med det kroppen inte finner nödvändigt minst en gång om dagen. Händer inte det så ligger dessa “rester” kvar och pyser ut gifter tillbaka in i kroppen. Det vill vi ju inte! Men ibland är det inte så enkelt. Man kan ha en tarm som har låg peristaltik (tarmrörelsen som för tarmens innehåll framåt i tarmen), man kanske äter för lite eller för mycket fibrer, dricker för lite vatten eller för mycket vätskedrivande drycker osv. Då finns det en fantastisk lösning på problemet!

Cleanse More! Detta är en kombinations produkt som innehåller flera olika komponenter som sätter fart på tarmen utan att för den skull göra oss “beroende”. Den innehåller även aloe vera som underlättar för tarmslemhinnan. Vidare innehåller den magnesiumoxid som ökar peristaltiken, och triphala som under 1000-tals år används inom den indiska läkekonsten för att balansera bråkiga magar med mera.

Cleanse More

Själv så kan min mage stanna av vid utlandsvistelse så då får alltid dessa godingar följa med på resan. För mig räcker det med en kapsel innan sänggåendet för att jag ska få gå på toaletten på morgonen efter.  Har man större problem så kan öka upp dosen till 2 kapslar innan sänggåendet tillsammans med ett stort glas vatten.

Hoppas detta kan ge dig tips för att förbättra dina toalettbesök!

Må väl och ta hand om dig!

Kramar Malin

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *