smoothie protein - Better You

Proteinpulver till smoothie och smoothie bowl

Tips från Coachen! Här är ett laktos- och glutenfritt proteinpulver fritt från både socker och sötningsmedel med neutral smak. Smoothie proteinet från Better You används flitigt hos mig, jag älskar att det är smakneutralt så jag kan använda det i allt. 

smoothie protein - Better YouJag har det i mina smoothies. Eftersom det är utan smak kan jag alltid ha det i då jag inte tröttnar på smaken. Nu kan jag blanda smaker hur jag vill med olika frukter och bär. För att göra min morgonsmoothie extra krämig har jag kokosfett och kokosmjölk i, annars mest frukt och ibland lite grönt. smoothie protein - Better YouSjälvklart blandar jag även i Smothieprotein när jag gör smoothiebowls. Smakar inget extra men ger en fluffigare konsistens. smoothie protein - Better YouSmoothie proteinet innehåller 70% kasein och 30% vassle, vilket är bra kombination för ett lite långsammare upptag. Perfekt när man tränar ofta eller har en aktiv vardag! smoothie protein - Better YouEtt hett tips!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *