Eye Serum Blueberry - Care of Gerd

Recension av ögonserum

Ni har väl inte missat att Care of Gerd har ett ögonserum? Det innehåller blåbärsfröolja från lappland och neroli som lugnar känslig hy. Dessutom innehåller det även morotsfröolja som har en viss uppstramande effekt. Jag har provat detta fantastiska ögonserum och bloggar om hur jag upplever det i detta blogginlägg. Läs mer!

Blueberry Eye Serum är närande och fuktgivande för den tunna hyn under ögonen. Jag har använt det varje morgon och kväll under en tid nu och tycker att serumet känns väldigt mjukt och lätt för den tunna huden under ögonen. Det bästa är att man behöver bara en liten liten droppe, så trots att flaskan är liten så räcker den riktigt länge.

Eye Serum Blueberry - Care of Gerd

Jag fastnade för detta ögonserum då jag ville ge huden kring ögonen lite extra kärlek. Sen ville jag gärna testa det då det är så otroligt unikt med sitt innehåll av blåbärsolja från svenska Lappland. Detta arktiska superbär har i studier visat sig ha flera gånger högre halter i sig av nyttiga essentiella fettsyror & e-vitamin än syskonbär längre ned i landet. Anledningen är att växter som växer uppe i Svenska Lappland går från vila till sommar under kort tid. Solen står högt på himlen dygnet runt vilket gör att alla örter, träd och bär växer dygnet runt. En riktig näringsboost för den tunna och utsatta huden runt ögonen alltså!

Eye Serum Blueberry - Care of Gerd

Huden runt ögonen är som sagt tunnare än den övriga huden i ansiktet. Därför kräver den andra typer av produkter som är anpassad för just det. Och du, det är aldrig för tidigt att börja med hudvård anpassad för just ögonen. Det är där de första linjerna uppstår så det är bra att börja förebygga i god tid. Börja idag du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *