Ännu en gång har vi gjort denna fantastiska blåbärspaj och receptet är väl värt att delas igen! Som sagt behöver inte fika innebära massa onyttigheter. Du kan lätt välja bättre alternativ med mycket näring, speciellt när du har en bok fylld mer näringsrika och smarriga recept som “Sju steg till ett friskare jag”.

Ingredienser (för 6 portioner)

Pajbotten:
3 dl havregryn
1 dl kokossocker
1 tsk vaniljpulver
1 dl kokosolja neutral

Fyllning:
3 dl blåbär frysta eller färska
1 dl kokossocker
1 msk maizena

Recept

Görsåhär: 

Bland ihop pajdegen och tryck ut hälften i pajformen. Sätt in i ugnen på 175 grader i 10-12 minuter. Blanda blåbär med kokossocker och maizena och häll i formen och häll sedan över resten av pajdegen. Sätt in i ugnen ytterligare 30 minuter eller tills den fått en gyllenbrun färg. Ät med valfri topping, vi valde vegansk vaniljsås.

För att köpa receptboken, klicka HÄR.

Vill du även ha dessa fina kokosskålar att servera din paj i, eller något annat för den delen, klicka HÄR.

♥ Hoppas det smakar ♥