Recept

Recept på nyttig glutenfri blåbärspaj

Ännu en gång har vi gjort denna fantastiska blåbärspaj och receptet är väl värt att delas igen! Som sagt behöver inte fika innebära massa onyttigheter. Du kan lätt välja bättre alternativ med mycket näring, speciellt när du har en bok fylld mer näringsrika och smarriga recept som Sju steg till ett friskare jag.

Ingredienser (för 6 portioner)

Pajbotten:
3 dl havregryn
1 dl kokossocker
1 tsk vaniljpulver
1 dl kokosolja neutral

Fyllning:
3 dl blåbär frysta eller färska
1 dl kokossocker
1 msk maizena

Recept

Gör såhär: 

Bland ihop pajdegen och tryck ut hälften i pajformen. Sätt in i ugnen på 175 grader i 10-12 minuter. Blanda blåbär med kokossocker och maizena och häll i formen. Häll sedan över resten av pajdegen. Sätt in i ugnen ytterligare 30 minuter eller tills den fått en gyllenbrun färg. Ät med valfri topping, vi valde vegansk vaniljsås.

För att köpa receptboken, klicka HÄR.

♥ Hoppas det smakar ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *