Vill du baka något gott och nyttigt med smak av banan? Använd då upp de där sista bananerna som ligger och skräpar och prova denna smarriga, glutenfria banankaka!
Ingredienser:
1 dl bovetemjöl
1/2 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver
1/2 msk kanel
1 krm havssalt
3 msk kokossocker
3 ägg
1 dl kokosolja
1 tsk vaniljpulver
2 dl mosad banan (2-3 bananer)
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjöl, bakpulver, kanel, havssalt och kokossocker i en skål och ställ åt sidan. Blanda ägg, olja, vanilj och häll över den våta mixen i den torra. Mosa bananerna och tillsätt moset i smeten. Häll smeten i en smord form och grädda i ca 40 minuter. Låt svalna och njut!
♥ Hoppas det smakar ♥