Recept

Recept på nyttig & saftig banankaka

Vill du baka något gott och nyttigt med smak av banan? Använd då upp de där sista bananerna som ligger och skräpar och prova denna smarriga, glutenfria banankaka!

Ingredienser:

1 dl bovetemjöl
1/2 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver
1/2 msk kanel
1 krm havssalt
3 msk kokossocker
3 ägg
1 dl kokosolja
1 tsk vaniljpulver
2 dl mosad banan (2-3 bananer)

Recept

Gör såhär:

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda mjöl, bakpulver, kanel, havssalt och kokossocker i en skål och ställ åt sidan. Blanda ägg, olja, vanilj och häll över den våta mixen i den torra. Mosa bananerna och tillsätt moset i smeten. Häll smeten i en smord form och grädda i ca 40 minuter. Låt svalna och njut!

♥ Hoppas det smakar ♥

Publicerat av

Pigga-Karin

Hälsorådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *