Efter semmeldagen fick jag mersmak! Jag provade därför ett spännande recept och lyckades återskapa semmelsmaken bra i denna nyttiga och veganska pannacotta. Receptet hittar ni nedan!

Ingredienser:

(till 6 personer)

2 förpackningar kokosgrädde

2 påsar vegansk gelatin

1 tsk nymald kardemumma

1 krm vaniljpulver

1 dl tahini

Toppa med:

Nötter/fröer

(mandlar, solrosfrön, linfrön, pumpakärnor)

Blåbär

Gör såhär:

Rör ut vegansk gelatin i en del av den kalla kokosgrädden (ca 2 dl). Värm sedan tills den tjocknar och blanda i resten av kokosgrädden samt de andra ingredienserna. Fortsätt värm tills allt tjocknar, häll upp i glas och låt pannacottan stå i kylen innan servering. Sen är det bara att toppa med allt gott du har hemma!

Recept

♥ Hoppas det smakar ♥