Krämrouge INIKA

Rouge med många användningsområden

INIKA Certified Organic Lip & Cheek Cream är et rouge i krämform som kan användas till mer än att ge färg åt kinderna. Den milda, rosa färgen går att ha till både kinder, läppar, ögonskugga eller varför inte som highlighter till dig med lite mörkare hud?

Detta krämrouge innehåller E-vitamin och ekologisk sötmandelolja, och pigmenten i INIKA’s produkter kommer från mineraler. Denna produkt återfuktar och håller länge. Produkten är tänkt till kinder och läppar men kan användas till mer. Den är mild i tonen och inte allt för skrikig, men kan byggas upp om man vill ha en mer stark rosa färg.

Till  kinder – Detta rouge ger dig ett friskt och hälsosamt utseende, och lite färg. Det håller hela dagen och kan appliceras direkt på din bas oavsett som det är foundation eller mineralpuder. Man applicerar oftast rouge med en borste men eftersom detta rouge är en kräm så är det smidigt att applicera det med två fingertoppar. Dutta mjukt på kindäpplena. Undvik gärna att dra för att slippa att din bas under rouget flyttar på sig.

Till läppar –  Dina läppar får en ljus och vibrerande röd touch. Vill du ha det på läpparna rekommenderas INIKA Vegan Lip Brush. Den lilla penseln gör det smidigt att komma åt även i mungiporna och hjälper till att applicera produkten jämnt över hela läpparna. Med detta på läpparna så kan du känna dig trygg. Det sticker inte ut för mycket men det syns. Du kan bära det till jobbet, skolan, fest eller när du än vill.

Till ögonskugga – Ta lite på ett lillfinger och applicera det mjukt i mitten på locket efter att du gjort en bas med andra ögonskuggor. Att använda detta krämrouge i mitten på locket ger din ögonskugga en rejäl touch med skimmer och mer definition.

Till highlighter – Även här är det smidigt att använda sig utav en fingertopp. Dutta mjukt ut lite produkt och blanda försiktigt ut det på kindbenen, på brynbenen och på amorsbågen. Med denna milda och varma highlighter får du ett friskt utseende med lite glow, tänk bara på att ta ytterst lite på fingret. Det räcker att dutta väldigt löst, en gång. Passar perfekt om du vill ha en varm sminkning, och kanske redan tänkte röda läppar och ögonskugga. Detta rekommenderas dock till dig med lite mörkare hudton, på en blek hud fungerar inte denna produkt som en highlighter då det används för att ljusa upp och framhäva höga punkter i ansiktet. Att då använda en produkt som är mörkare än ens egen hudton ger inte denna effekt.

Användbar, snygg, miljövänlig och vegansk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *