Solpuder och highlighter

Så använder du solpuder och highlighter

Vi frågade er om ni ville ha en guide på solpuder och highlighter och fick supermånga härliga svar! I detta blogginlägg går vi igenom hur du använder Maria Åkerbergs Bronzer och Highlighter för att få till en jämn och solkysst glow i ansiktet.

Solpuder och highlighter

Vad du behöver är ett solpuder och en highlighter. Vi använder Maria Åkerbergs Bronzer Sunrise och Golden Peach, samt deras Powder Brush och Blush Brush.

Solpuder och highlighter

Börja med att grunda med någon typ av underlag före applicering av solpuder. En jämn bas ger bäst slutresultat.

Solpuder och highlighter

Använd sedan den stora, fluffiga puderborsten och applicera solpudret med cirkulerande rörelser för ett naturligt resultat, men överdosera inte! Solpuder bör inte appliceras jämnt över hela ansiktet, utan endast där man blir naturligt solkysst – panna, kinder, haka, näsa och runt nyckelbenen.

Solpuder och highlighter

För contouring kan man förstärka skuggor och konturer i ansiktet med en mindre borste och solpuder för mer exakt applicering.

Solpuder och highlighter

Nu vidare till highlighting. Applicera din highlighter på övre kindben, under ögonbrynen, på näsryggen och amorbågen, precis över läppen. Här skapar du en vacker glow som smälter bra in med ditt solpuder.

Solpuder och highlighter

Klart! Vad tycker ni om resultatet? Prova gärna och skriv sedan till oss om denna beskrivning har hjälpt er. Vi älskar när ni återkopplar till oss om allt vi skriver om ♥

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *