Idaa

Så blev Idaa av med en stressad och oren hud!

”Sedan tonåren har jag haft en mycket stressad och obalanserad hy, har bokstavligen försökt med allt som rekommenderats för att bli av med dessa symtom. Trots att jag är medveten inom hälsokost- och hudvård, att kroppen påverkas av det vi stoppar i oss och att huden absorberar det som vi smörjer på den, var jag till och med beredd att ta starka receptbelagda läkemedel som jag visste skulle påverka obalanserna i kroppen ännu mer i längden. 6 månader efter behandling med dessa läkemedel kom symtomen tillbaks med dubbel styrka”.

Före:

Idaa

Idag:

Idaa

“Jag är genuint tacksam att jag lärt känna Q for Skin genom mitt arbete. Efter en månad var resultatet med intag av fyra stycken Svartvinbärskapslar överväldigande. Anti-stress krämen har en given plats i mitt badrum, tillsammans med Cleansing Milk och Suppressing Booster. Inte nog med att min hud inte längre är stressad, jag har fått en helt annan lyster och förbättrad cellförnyelse, minskad talgproduktion och hittat produkter som genuint värnar om både vatten, miljö och min hud. På riktigt!”

– Idaa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *