Cleanser - Q for Skin

Så blev jag fri från ungdomsakne

För ett tag sedan delade Q for Skin med sig av en fantastisk kundberättelse som du kan läsa i sin helhet här. Den handlar om en person som kämpade länge med ungdomsakne och som hade testat allt utan önskat resultat. Men så hittade hon Q for Skin som förändrade allt! Efter en månad var hon betydligt bättre och efter två månader kände hon att hon vunnit kampen mot mina hudbesvär. I detta blogginlägg berättar vi om vilka produkter som användes.

Produkterna personen använde för att nå det resultat du ser när du läser Q for Skins kundberättles är följande Havtornskapslar, Cleanser, Havtornsserum, Suppressing Booster och Anti-stress Cream. Under hela resans gång handlar det hela tiden om hur du kombinerar behandlingen på utsidan och insidan. Att balansen mellan en fungerande och välmående insida visar sig på utsidan. Q for Skin - Piggabutiken.seMånga ungdomar lever idag med hög prestationsångest och har många olika saker som man ska hinna med under ett fåtal timmar och stressen kan synas på huden. För att kroppen ska klara av dessa påfrestningar är det viktigt att stärka upp den både inifrån och utifrån. Känner man sig stressad är det inte alltid att kroppen klarar av att ta upp den fina näringen som ligger på tallriken. Det kan visa sig i form av diverse besvär med huden.

Här är det därför viktigt att fylla på med näring inifrån i form av Havtornskapslar. De innehåller cirka 200 bioaktiva ämnen som förnyar, skyddar och stärker huden. Den är mycket rik på den kroppsegna fettsyran Omega 7, de essentiella fettsyrorna Omega 3, 6 och 9 samt på naturliga antioxidanter som E-vitamin, karotenoider, växtsteroler och flera andra näringsämnen. I en studie omfattande 982 personer konstaterar man att bättre psykisk hälsa och en upplevelse av optimism är kopplat till högre koncentrationer av karotenoider i kroppen.Havtornskapslar - Q for SkinKosttillskott - Piggabutiken.seVidare för nyckeln till fin hy är rengöring. Cleanser är en effektiv och mild ansiktsrengöring som även tar bort makeup och är djuprengörande. Blanda gelen med lite vatten i handflatan, massera in i ansiktet och över ögonmakeup. Skölj sedan bort med ljummet vatten.
Cleanser - Q for SkinCleanser - Q for SkinCleanser - Q for SkinEfter rengöring är det dax för ansiktsvatten. Suppressing Booster är ett återfuktande ansiktsvatten som passar blandhy och fet T-zon. Det hjälper dig att få en jämnare hudton och normaliserad talgproduktion.Suppressing Booster - Q for SkinSuppressing Booster - Q for SkinSuppressing Booster - Q for SkinSen är det dags för serum som är den produkten med minst molekyler vilket betyder att den går djupare ner i din hud jämfört med de andra hudvårdsprodukterna. Serum läggs alltid på ren hud under ansiktskrämen och har olika egenskaper beroende på vilket serum som man väljer. Havtorns Serumet  är lystergivande, näringsrikt och mjukgörande och innehåller ca 200 bioaktiva ämnen.Havtorns serum - Q for SkinHavtorns serum - Q for SkinAvslutningsvis är det dags för ansiktskräm, i detta fall Anti-stress Cream. Här är en djupverkande, fuktgivande och lugnande ansiktskräm och ögonkräm som stimulerar cellförnyelsen. Då den är mycket dryg räcker det med att ta en liten mängd kräm på fingertopparna som du masserar in.Anti-stress cream - Q for SkinAnti-stress cream - Q for SkinPersonen i Q for Skins kundberättelsen skriver “Idag är jag oerhört tacksam för att jag investerade i mig själv och gav Q FOR SKIN en chans. Det är ett utav de bästa besluten jag tagit och jag vill verkligen rekommendera andra att göra detsamma. Ha tålamod och våga tro på att det kommer bli bra. Mitt tips är att köra ”all in” från början, bara använda deras produkter samt kapslarna för att sätta igång rengöringen från grunden och efter hand trappa ned med tabletterna utifrån hur huden reagerar och resultaten visar sig.”

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *