Bär boost

Så boostar du hela familjens immunförsvar!

Vill du ha ett enkelt sätt att boosta hela familjens immunförsvar, kan jag tipsa om hur vi gör hemma hos oss. Vi äter Bär Boost! Detta tillskott innehåller en rejäl dos D-vitamin kombinerat med frukter och bär, nyttiga bakterier och flavonoider. En riktig näringsbomb som gynnar hela din familj!

Bär Boost finns i både kapslar och pulver, vilket som passar dig bäst. Jag gillar att lägga pulver i min smoothie medans resten av familjen föredrar kapslar. Barnen äter dessa i perioder och peppar, peppar är de väldigt sällan sjuka. Jag har den så gott som dagligen i min smoothie medans maken endast äter kapslarna när jag lägger fram dom till honom, vilket jag gör när han börjar prata om att de är hängiga på jobbet. Man kan absolut använda dessa produkter för jämnan men då vi redan äter en hel del kosttillskott så föredrar att “form-toppa” med tillskott då det behövs istället.

Bär boost

Varför är den så himla bra då? Jag tror det är bredden av alla de positiva ingredienserna. Vad sägs om D3 och probiotika, ingefära och blåbärspulver samt nyponpulver, citrusbioflavonoider, växtfiber, gojibär, acai, inulin och druvkärneextrakt… Du hör, det finns ingen hejd på nyttigheterna!

D3 behövs för att ditt immunförsvar ska “vakna”, samma sak med citrusbioflavonoider. Det mesta av vårt immunförsvar sitter i magen, där kommer de goda bakterierna in. Ingefära är fantastiskt vid inflammationer och acai samt blåbär har bland de högsta orac-värdena som finns! Dessutom är just blåbär en riktig höjdare för vårt immunförsvar. Druvkärneextrakt är dessutom anti-virus. Testa Bär Boost du också!

Kram Malin

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *