aktiv tvättmedel - galltvål

Så får du bort svettlukt från träningskläder

Har du problem med att dina träningskläder och funktionsplagg börjar lukta svett trots att du just tvättat? Det finns en lösning på problemet som är 100% ekologiskt, nämligen Galltvål!

Med Galltvål Aktiv Tvättmedel slipper du svettlukten i dina funktionsplagg samtidigt som du behåller egenskaperna i plagget. Det fungerar genom att eliminera svettpartiklarna i plagget vilket gör att andningsfunktionen bibehålls. Det gör att du kan använda dina tränings- och funktionskläder mycket längre än om du använder vanligt tvättmedel.

aktiv tvättmedel - galltvål

Jag rekommenderar att alltid använda detta tvättmedel vid tvätt av träningskläder då det är extra skonsamt för funktionsplagg vilket ger kläderna längre livslängd och behåller tygets egenskaper. OBS! Tänk på att inte använda sköljmedel då detta kan försämra klädernas andningsfunktion och eventuella vattenavvisande ytor.

aktiv tvättmedel - galltvål

Eftersom detta tvättmedel tar bort svettlukt effektivare än vanligt tvättmedel är det ett lätt val för mig som tränar mycket. Att det dessutom är ekologiskt och Co2-neutral med en tvålbas som är certifierad enligt riktlinjer från ECOCERT gör det ju bara ännu bättre, testa det du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *