Plitor i pannan

Så blir du av med plitor i pannan

Ofta får vi frågor om olika sorters hudbesvär. Huden bildas inifrån och ut och vi är övertygade om att den i allra högsta grad visar hur insidan mår. Därför kan man också jobba med huden från insidan för att få fina resultat på utsidan!

Pigga-Katarina delar här med sig om hennes egna erfarenhet av orenheter och plitor i pannan. Dessa erfarenheter har hon skapat sig under sina 20 år som hudterapeut i kombination med komplementärmedicinska kunskaper. Detta är alltså inte vetenskapligt bevisat, men här är hennes rekommendationer till dig.

“Vad gäller orenheter eller plitor som uppkommer i pannan beror det oftast på en obalans i tarmfunktionen där reningen inte fungerar optimalt och kroppen belastas med födoämnen som är svåra att bryta ner. Mejeriprodukter brukar vara en bov där jag sett många med en förbättring när detta utesluts ur kosten. Vill du utesluta mejeriprodukter ur kosten rekommenderar jag varmt boken Sju steg till ett friskare jag med inspirerande texter och recept”.

Plitor - Sju steg till ett friskare jag

“För att hjälpa din kropps egen rening ytterligare, rekommenderar jag dig att göra reningskurer några gånger varje år. Här tycker jag att detoxarna från NORDBO är bra och enkla att genomföra. Har du detoxat tidigare kan du ge dig på den lite starkare och längre detoxen som heter Pure Cleanse. Vill du ha en kortare men ändå stark rening rekommenderar jag Rapid Cleanse“.

Detox Nordbo

Kroppen och huden är intressant och det finns många frågor. Har du frågor om din hud eller kost så hjälper vi gärna till! Mejla då kundservice@piggabutiken.se ♥

Lycka till!

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *