Läppkit

Så får du fina läppar till hösten

Maria Åkerberg har precis släppt ett nytt läppkit – Beautiful Smile Set som innehåller fyra vårdande, praktiska och snygga produkter. I detta paket får du AHA & Jojoba Peeling 3o ml, Lip Liner Natural Beige, Lip Care Color Burgundy samt deras Lip Brush. Allt i ett för att du ska slippa vara torr och fnasig och istället få mjuka och kyssvänliga höstläppar! Vad tycker ni om färgen? (:

Läppkit

Om vi ska ta proceduren steg för steg så börjar du med:

  1. AHA och Jojoba Peeling – En skrubb som med hjälp av små korn peelar bort döda hudceller. Den fungerar alldeles utmärkt på läpparna om du är torr och fnasig. Jag provade den igår och efter att jag masserat in skrubben känns nu läpparna som nya! Alltså, massera in skrubben tills läpparna känns mjuka och skölj sedan med vatten.
  2. Lip Liner Natural Beige – Markera sedan läppkonturen och fyll i läpparna med läppennan. På så sätt kommer läppstiftet att sitta bättre.
  3. Lip Care Color Burgundy – Detta läppstift ser snäppet mörkare ut på bilden ovan än vad det är i verkligheten. En höstigt mörkröd och transparent nyans, perfekt för dig som vill ha lite färg och markering.
  4. Lip Brush – Använd denna läppensel för lättare applicering av läppstiftet. Denna pensel kommer med en hylsa, därför är den perfekt att ha med i väskan utan att den kladdar.

Mörka läppar är verkligen höst för mig, tillsammans med en mysig kofta och en tekopp i handen. Vill du också ta del av detta kit? Klicka då HÄR för att komma till kitet på vår hemsida (:

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *