My White Secret

Så får du vitare tänder på 14 dagar!

Inte ens 14 dagar tar det, jag tycker att jag ser skillnad direkt! Dessa fantastiska tandblekningsremsor är såklart naturliga, supersmidiga att använda, ger snabbt ett synligt resultat och är säkra för emalj och tandkött. Vill du få vitare tänder snabbt, naturligt och på ett smidigt sätt så måste du bara prova dessa!

My White Secret

My White Secrets tandblekningsremsor är framtagna tillsammans med brittiska tandläkare och är kliniskt testade och säkra att använda. Dess aktiva ingredienser är kalciumbikarbonat och kol som skonsamt tar bort missfärgningar på tänderna.

My White Secret

Paketet innehåller 14 par tandblekningsremsor, vilket är utlovat att efter 14 dagar så kommer du garanterat ha vitare tänder än innan! Jag tycker att bara efter 1 gång så ser jag skillnad. Sen är alla olika och har olika förutsättningar såklart. Men skillnad, det kommer det att bli!

My White Secret

Chock! Ja, snygg är man inte under tiden, men det är väl värt det efteråt (: Jag lämnar remsorna på i ca 20 min varje gång jag använder dem och sedan borstar jag tänderna noga som vanligt efteråt och wow, det blir verkligen skillnad! Prova du också ♥

Pigga hälsningar, Victoria

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *