Inika

Micellärt vatten – Så funkar det!

Den senaste skönhetstrenden måste ändå va att använda micellärt vatten som rengöring. Det kan liknas vanligt vatten men skiljer sig då det innehåller miceller som kan binda föroreningar och smuts från huden och på så sätt få bort dessa samt din makeup på ett skonsamt och enkelt sätt. INIKA Organic är inte sena på denna trend och har i sitt micellära vatten en fräsch doft av ros. Läs mer om hur det funkar nedan!

Inika

Hur används detta micellära vatten? Det är enkelt! Häll en liten mängd på en bomullspad och för den med cirkulära rörelser över ansiktet. Vattnet suger upp smutsen vilket gör det lätt för dig att få bort alla orenheter. Du behöver heller inte skölja ansiktet med vanligt vatten efteråt utan kan direkt applicera dina efterkommande ansiktsprodukter. Det micellära vattnat kan med fördel användas innan du sminkar dig för att få en jämn bas.

Vem kan då använda denna produkt? Eftersom detta vatten är så pass skonsamt passar det alla olika hudtyper. Prova Inikas micellära vatten du också!

Kram Victoria

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *