Smoothie - Piggabutiken.se

Så håller du dig frisk med nyttigheter under Vabruari

Vabruari är här och för att du ska hålla dig frisk är det viktigt att stärka immunsystemet. Att arbeta, tvätta, städa, laga mat, träna osv gör att kosten ofta hamnar allt längre ner på prioriteringslistan, fast att det egentligen borde vara tvärt om för att du ska orka med allt. Men när vardagen kommer ifatt behöver det inte vara så svårt att få i dig de nyttigheter din kropp behöver för att hålla sig frisk. Här är ett tips på en riktig vitaminbomb!

Bär Boost - Better you

Jajamen det är den populära Bär Boosten jag pratar om! Varför just Bär Boost? Jo, denna mirakelprodukt innehåller många näringsämnen som är kända för att vara bra för immunsystemet. Även om solen visar sig  inomhus mer och då känner jag att det är svårt att få i sig tillräckligt med D-vitamin eftersom du inte är ute i solen så mycket. Vitamin D bidrar bland annat till immunförsvarets normala funktioner och brist på ett vitamin kan leda till att immunförsvaret försvagas.

Bär Boost - Better you

D vitamin är alltså viktigt och äter du redan det så är det jättebra! Men en stor del av kroppens immunförsvar sitter även i tarmfloran, därför har Better You valt att tillsätta en aktiv bakteriekultur (goda bakterier) i Bär Boosten. Utöver detta innehåller Bär Boost extrakt från frukter och bär som goji, acai, druvkärna, blåbär och nypon som är rika på antioxidanten vitamin C, som också är viktig för ett normalt fungerande immunsystem.

Bär Boost - Better you

Bär Boost i pulverform är så smidig! Lägg i en skopa i din smoothie eller smoothiebowl så kan du känna dig trygg med att få i dig allt det goda för ditt immunsystems normala funktion.
Smoothie - Piggabutiken.se
Smoothie - Piggabutiken.se
Så smidigt!

 

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *