Vinter

Så håller du dig mjuk och smidig i vinter!

Kyla, snö och kalla vindar kan göra oss frusna, torra och stela i dessa mörka månader. Därför vill vi tipsa om hur du håller huden mjuk och len samtidigt som du håller kroppen smidig. Nedan får du våra 3 bästa tips, så läs vidare!

Vinter

1.Det första är att skrubba kroppen under en varm dusch. Detta ökar blodcirkulationen samtidigt som din hud blir mjuk och len då du exfolierar bort döda hudceller. Lymfans cirkulation i kroppen ökar också vilket bidrar till ett stärkt immunförsvar, som verkligen kan behövas i dessa tider! Smörj gärna in kroppen efter att du duschat klart med en vårdande kroppslotion. Varför inte passa på att prova Rosenseriens Body Scrub och Body Butter Shaping  tillsammans nu när vi ändå har 20% rabatt på hela Rosenseriens sortiment (vilket vi även firar med en täving på Instagram). Klicka HÄR för att komma till deras fulla sortiment på vår hemsida.

Vinter

2. Vårt andra tips är att stretcha oftare och att yoga! Yoga stärker både bålen och magens stabiliserande muskler och leder till en allmänt bättre hållning och mindre problem med ryggen. Yoga är också lugnande för sinnet då du stannar upp, andas och fokucerar på dig själv, din kropp, smärtor, justeringar och att tänja ut kroppen. Om du inte är inne på yoga så kan det vara skönt att i alla fall stretcha och tänja ut dina muskler, speciellt skönt är det efter träning då du redan är varm och uppvärmd. Drick gärna en kopp te under tiden för att öka värmen ytterligare i kroppen, du hittar våra olika tesorter HÄR).

Vinter

3. Vårt sista tips är massage! Håll dig mjuk och smidig genom att själv massera dina muskler, eller låt någon annan massera dig. Använd gärna en mjukgörande kroppsolja och varför inte även där prova Rosenseriens Kroppsolja med Havtorn. Den absorberas snabbt vilket kan va skönt då du slipper kladd! Massage ökar blodcirkulation och mjukar upp dina muskler så att även du blir mjuk och smidig i kroppen.

Eftersom Rosenserien just nu har 20% rabatt på hela deras sortiment (klicka HÄR för att komma dit) vill vi fira det med en tävling på Instagram, där du kan vinna två av deras nya produkter – Body Scrub med litsea cubeba (som jag nämnde i första stycket) och ett tillhörand Schampo som även går alldeles utmärkt att använda på kroppen. Kika in på vår Instagram eller Facebook för mer info!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *