Hudvård ska vara smidigt! Men ibland kan det vara svårt att hitta en hel hudvårdsrutin som passar din hy. Nu har Maria Åkerberg gjort det lättare för oss! Hon har tagit fram sex färdigpackade hudvårdskit som innehåller rengöring, ansiktsvatten, dagcreme, peeling och ansiktsmask. Vilket kit passar dig och din hud allra bäst? Ta reda på det nedan!

MÅ

Dessa kit heter Beauty Starter Set och och finns som tidigare beskrivet i sex olika varianter som är anpassade efter olika hudtyper. Produkterna får du i en söt organzapåse, tillsammans med en tvättsvamp av cellulosa och en informationsfolder för att du smidigt ska veta i vilken ordning du ska använda produkterna. Vilket kit passar då dig och din hudtyp?

Moist – Detta kit innehåller återfuktande produkter som passar normal och torr hud. Perfekt för dig som behöver en fuktboost i vinterkylan.

More – Milda, uppstramande produkter för dig med känslig och mogen hud. Dessa ger även extra mycket återfuktning!

Clearing – Balanserande produkter som hjälper blandhud, oljig och fet hud.

Gentle – Milda produkter som lugnar dig med en känslig hud.

Balance – Lugnande och balanserande produkter för din hud (innehåller även en kallpressad jojobaolja som bevarar fukt och gör huden sammetslen). Detta kit underlättar processen av att övergå till naturlig hudvård.

Supplement – Aktiverande produkter för dig med mogen hud som motverkar rynkor.

Mycket tydligare än så blir det inte. Så vad tror du, vilket kit skulle passa dig och din hudtyp allra bäst?

Ha det gott!

Pigga hälsningar, Frida