Hårserum

Så undviker du frissigt hår i höst!

En utav C/O Gerds mest populära produkter är deras hårserum och vi förstår varför! En “leave-in” produkt som reder ut tovor, verkar återfuktande, ger stadga och motverkar elasticitet och frissighet. Låter detta som en produkt för dig och ditt hår? Läs vidare!

Hårserum

B2 Hair Serum innehåller bärfröolja och silke som gör att det går lätt in i håret utan att tynga ner det eller göra det kladdigt. Serumet kan användas till alla olika hårtyper och har lite olika egenskaper beroende på hårtyp.

Om du har skandinaviskt fint hår kommer ditt hår få en boost och en volym som du inte är van vid. Allt som behövs är en halv pump av detta serum.

Om du har lockigt hår vet du säkert om att ditt hår behöver extra fukt. För att få till de perfekta lockarna kan du handdukstorka håret efter dusch, massera och finfördela serumet i håret. På så sätt kommer hårets fuktighet att optimeras och lockarna kommer vara snygga och helt utan friss hela dagen.

Om du har Asiatiskt hår, så kallat “glashår” kan det vara svårt att hitta ett serum som passar ditt hår. Dock har testgruppen för detta serum som har asiatiskt hår varit väldigt nöjda med resultatet!

Du som har kluvna hårtoppar borde verkligen ge setta serum en chans. Det återfuktar och reparerar topparna på ett kick!

Prova det du också, du hittar c/o Gerds hårserum HÄR ♥

2 thoughts on “Så undviker du frissigt hår i höst!”

    1. Hej Marianne!

      Bra fråga, det är ingen som undrat detta innan och ingen av oss på Pigga har kört balsammetoden tillsammans med serumet. Men jag kan inte se några skäl till varför det inte skulle fungera! 🙂 Du får nog helt enkelt testa. Serumet finns i en liten förpackning om du hellre vill köpa hem en liten tub och prova.

      Med pigga hälsningar, Victoria på kundservice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *