gravidolja - mama oil - me anima

Så upplever jag Me Animas naturliga gravidolja

Nu är jag i slutet av min tredje graviditet. Så jag har hunnit testa en hel del gravidoljor vid detta laget. Jag smörjer hellre för mycket än för lite…så det går åt en del. En olja kan hjälpa huden att förebygga hudbristningar då den mjukgör huden och ger den mer elasticitet. Nu har jag testat en ny olja, nämligen från Me Anima som är ett svensktillverkat hudvårdsmärke. I detta blogginlägg skriver jag om hur jag upplever den!

gravidolja - mama oil - me anima

Mama Oil innehåller endast naturliga råvaror från växtriket. Som konserveringsmedel används Tocopherol vilket är ett naturligt E-vitamin som har en bevarande effekt på huden eftersom det också är en antioxidant.

gravidolja - mama oil - me anima

Vad jag upplever med denna härliga oljan, förutom en härlig naturlig doft, är att den är tjockare än flera andra jag har testat, vilket jag verkligen gillar. Glöm inte att smörja lite extra även på lår, rumpa och bröst.

gravidolja - mama oil - me anima

Förutom att huden känns smidigare tycker jag även den hjälper väldigt mycket mot all klåda man får som gravid. Och du…snåla inte på oljan, ge huden så mycket den vill ha!

gravidolja - mama oil - me anima

Ja, denna oljan får ett bra betyg av mig. Förutom att den känns bra för huden så innehåller den som sagt endast naturliga råvaror från växtriket och testas ej på djur. Bra för alla helt enkelt!

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *